Recomandări de evenimente pentru o zi însorită de marți, 1 august

GZKLZXC10R

Echipa #diez a găsit un remediu pentru a suporta mai ușor canicula de afară. Prin urmare, vă recomandăm câteva evenimente răcoritoare pentru ziua de marți, 1 august.

#1. Yoga рядОМ

Dacă vrei să-ți începi ziua cu multă energie pozitivă, vino la Dendrarium să practici Yoga. Evenimentul începe la ora 07:00. Aflați aici detalii.

 

#2. Lansarea primului disc ARC muzical-istoric

Primul disc CD ARC muzical-istoric cu miniaturi scrise de compozitori moldavi a fost înregistrat cu un program eclectic, variat, contrastant, impregnat de folclor român: Alexei și Marian Stârcea, Ștefan și Gheorghe Neaga, Mas Fișman, Vladimir Rotaru, Solomon Lobel, Arkady Luxemburg, Gheorghe Mustea, Ghenadie Ciobanu, Vladimir Beleaev. Discul este absolut artizanal, operă de artă din toate punctele de vedere. Înregistrare cu inginer de sunet, la un pian minunat, cu aspect exterior-capodoperă: fiecare plic este piesă unică, pictură originală a artiștilor Cristina Elinesco, Eugeniu Gorean, Valeria Barbas, Anda Ciobanu Brașoveanu. Lansarea are loc marți, de la ora 19:00. Află aici detalii.

 

#3. Ședința Top Toastmasters Club 

Ești așteptat la întâlnirea TOP TOASTMASTERS CLUB într-un mediu de învăţare pozitiv şi de suport reciproc, unde vei avea oportunitatea de a-ţi dezvolta abilităţile de comunicare şi de leadership, toate acestea ducând la creşterea încrederii în sine şi la dezvoltarea personală şi profesională.

Agenda cuprinde trei mari etape:

1. Sesiune de Discursuri pregătite
2. Sesiune de Evaluări ale discursurilor pregătite
3. Sesiune de Improvizări

Urmărește evenimentul și pe Facebook.

 

#4. Pub Quiz: „Битва полов”

Pentru ca seara să se încheie productiv, vino cu prietenii la Pub Quiz. Evenimentul are loc la Beer Time, începând cu ora 07.45. Detalii despre quizul de marți afli aici.

 

#5. Film la Patria: Atomic Blonde

Cea mai letală asasină MI6 este într-o misiune la Berlin, pentru a rezolva o chestiune de securitate națională. Lorraine, cel mai de preț agent britanic, își etalează toate atuurile și apelează la senzualitate și brutalitate, cu scopul de a duce misiunea la sfârșit. În mijlocul haosului, eroina se asociază cu agentul David Percival, pentru a descoperi enigma spionajului din Berlin. Orarul complet al filmelor îl puteți găsi pe patria.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente