Trance Horizons – un eveniment care unește în același loc 3 țări diferite pentru o singură noapte: Moldova, Rusia și România

trance

Un singur eveniment care unește în același loc trei țări diferite pentru o singură noapte. Moldova, Rusia și România fac echipă să îți aducă reuniunea trance a acestei veri.

O adevarată fuziune muzicală între deep și progressive și o doză serioasă de uplifting livrate de către Dj Feel, Alexander Popov, Deepshader, Nikolauss!
Line up:

#. Dj Feel (TOP100DJ’S)
#. Alexander Popov (Armada Music)
#. Deepshader aka Biotones Live (Noise Dealers)
#. Nikolauss (Extrema)

DJ Feel

DJ, producator, promoter, ascultător, om de radio, colaborator din 1998.
DJ Feel este liderul muzicii dance din Rusia. A convertit milioane de oameni simpli în clubberi și a determinat mulți alții să își urmeze visurile și să devină producători de muzică electronică în continuă ascensiune. Șase ani la rând a fost parte a DJ MAG top 100. Astăzi este pe val сu noua lui piesă – Losing time, în colaborare cu Jaren, lansată la unul din cele mai mari label-uri de trance – Future Sound of Egypt, condus de Aly & Fila.

Alexander Popov

Alexander Popov – unul dintre cei mai reprezentativi producători de trance din Rusia. Fiecare track al său ce i-a părăsit studioul are acel ceva: de la summerish-ul „When The Sun” și puternica „Lost Language”, „Elegia” la lucrări mai de la începuturi, ca „Revolution in You” și „Metropolis”. Este un artist ce a crescut destul de repede pe scena trance din întreaga lume, iar momentan se ocupă de finalizarea primului său album și de multe alte surprize pentru comunitatea trancerilor de pretutindeni.

Biotones

Biotones – trance producer și graphic designer.
Trackurile lui progressive au lăsat o impresie destul de puternică asupra comunității trance. Astăzi, mai mult spre un sound mai deep, ambiental chill, alături de Nazca. Totodată, conduce propriul label – Noice Dealers, oferind o experiență diferită, acoperind atât partea audio, cât și vizuală a muzicii.

Nikolauss

Nikolauss – Romanian uplifting trance producer. Muzica sa s-a îmbunătățit foarte mult în ultima vreme și primește suport constant de la artiști precum: Manuel LE Saux, Sean Tyas, Darren Porter, Aly and Fila și alții. Pe lângă trackurile proprii, Nikolauss se ocupă și de remix-uri, punându-și amprenta cu al său #140 remix. De mai bine de un an, face echipă și cu Manuel Le Saux sș Astuni ca A&R pentru Extrema Global Music.

Uită de tine și hai alături de noi la Trance Horizons pe 12 august! Lasă cele mai pozitive vibe-uri și îmbrățișează muzica. Îmbrățișează artiștii, îmbrățișează sunetul!

Prețul biletelor:
2 iulie – 11 august inclusiv – 200 MDL*
*Numărul de bilete este limitat. Online*

Offline: Pușkin 5A (OFICIU ITICKET) de la ora 09.00 până la 19.00. Este disponibilă și livrarea de bilete.

Locație: Atrium Concert Hall (Albișoara 4), 12 august 22.00 .

Mai multe detalii în eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente