Cristiano Ronaldo a apărut în fața instanței; Ce i-a spus judecătorului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Suspectat de fraudă fiscală de către justiția spaniolă și audiat timp de două ore luni, fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a transmis un comunicat în care afirmă că „niciodată nu a avut intenția să facă evaziune fiscală”, informează cotidianul L’Equipe.

Deținătorul Balonului de Aur a fost audiat luni la tribunalul Pozuelo de Alarcon din Madrid, fiind bănuit că s-a sustras de la un impozit de 14,7 milioane euro.

Atacantul lui Real Madrid nu a apărut public luni nici înainte, nici după audiere, deși în fața tribunalului s-au aflat sute de ziariști. Doar un reprezentant al agenției sale Gestifute a făcut o scurtă declarație: „Jucătorul a făcut depoziția, totul e în ordine, el este acum în drum spre casă”.

La o oră după încheierea audierilor, Ronaldo a transmis un comunicat în care a respins toate acuzaţiile aduse. „Fiscul spaniol ştie totul despre veniturile mele. Nu am ascuns nimic şi nu am avut nici cea mai mică intenţie de a face evaziune fiscală. Este momentul să lăsăm justiţia să-şi facă datorie. Cred în justiţie şi sper că se va face dreptate”, se arată în comunicatul lui Ronaldo.

Potrivit cotidianului As, Ronaldo i-ar fi spus judecătorului: „Nu aş fi aici, dacă nu m-ar chema Cristiano Ronaldo”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...