Transfer surpriză în Anglia; Manchester United a cumpărat un jucător de la Chelsea

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Manchester United a obţinut transferul mijlocaşului sârb al echipei Chelsea, Nemanja Matici, în vârstă de 28 de ani, pentru suma de 40 de milioane de lire sterline (aproape 45 de milioane de euro).

„Nemanja este jucătorul lui Manchester United şi al lui Jose Mourinho. El reprezintă tot ceea ce ne dorim la un fotbalist: loialitate, consistenţă, ambiţie, spirit de echipă. Îi mulţumim pentru dorinţa de a veni la noi pentru că, fără asta, ar fi fost imposibil să-l aducem”, a fost mesajul de întâmpinare a lui Jose Mourinho pentru jucătorul care va primi numărul 31 la United.

„Sunt încântat că am ajuns la Manchester United. Să lucrez din nou cu Jose Mourinho este o şansă pe care nu o puteam rata. Sper să fiu parte în realizarea unor noi pagini de istorie la acest club mare. M-am bucurat de timpul petrecut la Chelsea, mulţumesc clubului şi fanilor pentru susţinere”, a spus şi fotbalistul în vârstă de 28 de ani.

Matic este al treilea transfer important realizat de Jose Mourinho în această vară, după Viktor Lindelof și Romelu Lukaku.

Nemanja Matic mai avea contract cu „albaștrii” până în 2019 și este cotat, pe site-ul transfermarkt.de, la 35 de milioane de euro.

Sârbul, care a ajuns la Chelsea, pentru prima dată, în 2009, de la Kosice, pentru 1,75 milioane de euro, a fost readus chiar de către Mourinho la actuala campioană din Premier League, în ianuarie 2014, de la Benfica, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...