Klaus Iohannis, „dat de gol” de un cioban, după ce vroia o drumeţie departe de ochii lumii. Poza postată pe Facebook a devenit virală

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele României, Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au urcat, duminică, într-o nouă drumeţie montană din Masivul Parâng, din judeţul Hunedoara (partea de vest). Deşi au vrut să o facă în „secret”, fiind însoţiţi de doar câţiva apropiaţi, cuplul prezidenţial a fost dat de gol de un cioban întâlnit pe traseu care după ce a pozat alături de şeful statului a postat poza pe Facebook. La scurt timp, poza cu preşedintele a devenit virală, transmite corespondentul Mediafax.

Cei doi, însoţiţi de câţiva apropiaţi, au urcat în Masivul Parâng, din judeţul Hunedoara. Pe traseu, preşedintele României s-a fotografiat cu drumeţii, iar una dintre imagini, postată de un cioban pe contul său de Facebook, a devenit virală, fiind distribuită de sute de ori.

„Da, este adevărat. Preşedintele României a fost împreună cu soţia, ieri (n.r. duminică), în Munţii Parâng, până pe Parângul Mare şi înapoi”, a declarat, luni, corespondentului Mediafax, şeful Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean.

Vârful Parângul Mare este cel mai înalt din Masivul Parâng, având o altitudine de 2.519 metri, fiind al patrulea vârf muntos din România.

La începutul lunii iulie, Klaus Iohannis şi soţia sa au vizitat Lacul Bucura, din Munţii Retezat, iar pe traseu s-au fotografiat cu turiştii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...