22:01:46 24.04.2024
Stiri

Andrei Năstase consideră că și ministrul Jizdan ar fi implicat în campania de denigrare care îl vizează

Politică 31.07.2017 14:59 Vizualizări1657 Autor: Ziarul National
Andrei Năstase consideră că și ministrul Jizdan ar fi implicat în campania de denigrare care îl vizează


Liderul Platformei Politice „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, acuză conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) că ar fi implicată în campania de denigrare a sa. Acesta s-a referit la faptul că ieri, înaintea protestului opoziției din fața Parlamentului, în centrul capitalei au apărut câteva boxe cu scutece, iar pe străzi au fost împrăștiate pliante denigratoare la adresa sa.

Astăzi aceste boxe au reapărut, iar Andrei Năstase a venit la fața locului. „Înainte de protest, acolo unde trebuia să fie scena, a fost instalat un banner mare cu conţinut denigrator la adresa mea. Oamenii noştri au scos acel banner, dar ulterior au fost răspândite pliante denigratoare. Ieri-dimineaţă, colegii mei au depus plângere la comisariatul Buiucani, dar astăzi colegii m-au sesizat din nou.

Am sunat la 902 și am vorbit cu un ofiţer care mi-a preluat reclamaţia. Am mers în centrul capitalei şi am văzut o mică grupare de indivizi, trimise de structurile paramilitare ale lui Plahotniuc şi care urmăreau ce se întâmplă. Unii trecători au acoperit cu o peliculă acele boxe, dar poliţia a luat pelicula şi a dus-o la gunoi. Asta vorbeşte despre complicitatea MAI şi personal a lui Jizdan (Alexandru Jizdan, ministrul de Interne n.r.), a declarat Andrei Năstase, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute chiar în fața sediului MAI.

Năstase solicită ca oamenii legii să investigheze aceste acțiuni. „Aceste lucruri se fac la indicaţia lui Plahotniuc şi sunt executate inclusiv de structurile de stat. Jizdan este capabil să-şi vândă şi cea mai apropiată persoană pentru Plahotniuc”, acuză liderul PPDA.

Acesta mai spune că atât el, cât și colegii săi de partid sunt în permanență persecutați, dar într-o zi toți vor răspunde în fața unui „procuror liber”.

Deocamdată, ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, nu a comentat acuzațiile care i se aduc.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md