Actualitate

Noi facem TIMPUL: Ludmila Plotean

După 11 clase absolvite în școala din localitate, perioadă care îi amintește de pasiunea față de romanele detective, Ludmila pleacă la studii în Chișinău.

A ales Facultatea Contabilitate și Audit, din cadrul ASEM, unde a petrecut cinci ani frumoși printre cifre. A început să aplice cunoștințele sale chiar din ultimul an de facultate, iar până a face parte din echipa ziarului TIMPUL, ea a ocupat funcția de contabil-șef în cadrul mai multor companii.

Ludmila Plotean s-a alăturat echipei TIMPUL în toamna anului 2012. Este director comercial, iar, conform acesteia, trecerea de la contabilitate la vânzări și negocieri de afaceri a fost o provocare pentru ea. Fiind o perfecționistă, își dorește ca totul să decurgă mai bine decât se așteaptă de la cei din jur. Este o fire deschisă și apreciază oamenii echilibrați, dar care au simțul umorului dezvoltat.

Ludmila Plotean: „Mă bucur să fac parte din echipa TIMPUL. Aici am cunoscut mulți oameni interesanți și mi-am făcut prieteni noi. Respectiv, depun efort și primesc satisfacție când partenerii și clienții ziarului rămân mulțumiți de colaborare”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *