17:06:42 29.03.2024
Stiri

Vicepreşedintele Partidului „Şor” a avut o întâlnire neoficială cu preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani: „Suntem corelați cu viziunea UE”

Politică 31.07.2017 13:00 Vizualizări1355 Autor: Ziarul National
Vicepreşedintele Partidului „Şor” a avut o întâlnire neoficială cu preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani: „Suntem corelați cu viziunea UE” facebook


Vicepreşedintele Partidului „Şor”, Marina Tauber, a avut o întrevedere neoficială cu preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, în cadrul căreia au discutat chestiuni ce țin de activitatea politică a partidului, precum şi reformele implementate de liderul formațiunii, primarul de Orhei, Ilan Şor. Despre această întâlnire a anunțat Marina Tauber pe o rețea de socializare.

Aceasta spune că și-a exprimat recunoștința pentru întâlnire, dar și discuțiile „foarte interesante și o cină minunată cu domnul Tajani și soția sa”.

„Partidul „Şor” apreciază în mod deosebit valorile, ideile, legislația, calea de dezvoltare, principiile democratice și reformele europene! Bineînțeles că am fost foarte încântată și emoționată cu privire la oportunitatea de a exprima şi de a împărtăşi în numele partidului și liderului nostru Ilan Şor viziunea și înțelegerea noastră în acest context, personal cu dl Tajani, într-o atmosferă foarte prietenoasă!

În timpul discuției cu dl Tajani am avut ocazia să-i prezint proiectele și inițiativele pe care le realizăm ca partid în oraşul Orhei, dar și pe întreg teritoriul R. Moldova! Am fost onorată să mă conving încă o dată după această minunată conversație că, în calitate de echipă, suntem pe calea cea bună, realizând lucruri bune pentru poporul moldovenesc. Cel mai important și valoros este faptul că, în proiectele și începuturile noastre ca forță politică suntem corelați cu viziunea pe care UE o vede ca o perspectivă pentru R. Moldova. Prin eforturile noastre, valorile și ideile europene sunt implementate în mod concret în țara noastră, reprezentând un semn real că R. Moldova se pregătește pentru integrarea europeană!”, a menționat Marina Tauber.

În cadrul întrevederii, vicepreședintele Partidului „Șor” i-a oferit lui Antonio Tajani, care este un mare fan al fotbalului, tricoul echipei Milsami Orhei, care este patronată de Ilan Șor.

„Am fost foarte impresionată de acest moment istoric. Am avut posibilitatea de a mă întâlni și conversa cu persoana care reprezintă UE și care încorporează întreaga Europă - președintele Parlamentului European, Antonio Tajani! Nu există cuvinte care să-mi exprime admirația cu privire la acest eveniment ... O personalitate ingenioasă!”, a mai adăugat Marina Tauber.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md