Ronaldo nu l-ar dori pe Mbappe la Real; Care este motivul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Nu mai e un secret faptul că noua senzaţie a fotbalului european, Kylian Mbappe, este una dintre principalele ţinte ale lui Florentino Perez. Însă în calea transferului său la Real Madrid ar putea sta un obstacol dificil de depăşit.

Potrivit Goal.com, starul campioanei Europei, Cristiano Ronaldo, nu este de acord cu aducerea tânărului jucător francez pe Santiago Bernabeu. Ba chiar se pare că portughezul i-ar fi transmis acest lucru lui Perez.

Sursa citată susţine că Ronaldo se teme că ar putea să-şi piardă statutul de principală vedetă în echipa lui Zinedine Zidane şi că nu doreşte să împartă lumina reflectoarelor cu un fotbalist de doar 18 ani.

Lusitanul de 32 de ani se teme că un transfer al lui Mbappe la Real i-ar reduce şansele de a mai câştiga Balonul de Aur în viitor, conştient fiind de faptul că oficialii madrileni văd în atacantul lui AS Monaco un viitor câştigător al acestui trofeu.

De altfel, a fost o vară agitată pe Bernabeu din cauza lui Ronaldo. Mult timp s-a scris că portughezul ar putea pleca din Spania, ca urmare a faptului că a fost acuzat de fraudă fiscală.

Este posibil ca starea de nervozitate a jucătorului să fi crescut odată cu apropierea zilei în care va fi audiat în acest caz, ceea ce ar putea explica şi reacţia sa în cazul transferului lui Mbappe.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...