2 bărbați au fost accidentați mortal în ultimele 24 de ore: Șoferii au fugit de la fața locului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În ultimele 24 de ore, ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare în comun cu angajații Inspectoratelor de Poliție teritoriale, au identificat și reținut trei șoferi care au comis accidente rutiere grave, soldate cu vătămarea gravă, inclusiv decesul persoanelor și au părăsit locul faptei.

Aceștia urmează să fie documentați conform legislației în vigoare. În primul caz, înregistrat în orașul Soroca, șoferul unui „Volksvagen” de 20 de ani, fără permis de conducere, nu a cedat trecerea unei motociclete fără număr de înmatriculare, condusă de un tânăr de 18 ani. În urma tamponării, motociclistul a fost grav rănit și transportat la spitalul raional Soroca.


În cel de-al doilea caz, ciocnirea unei mașini de model „Skoda”, condusă de un bărbat de 53 de ani, cu o motocicletă, a fost fatală pentru șoferul celei din urmă, un bărbat de 57 de ani.


Cel de-al treilea caz a avut loc la intrare în orașul Ocnița, unde un tânăr de 22 de ani a fost tamponat mortal.


Conform legislației, șoferul care părăsește locul accidentului rutier, în urma căruia a provocat vătămare gravă a integrității corporale sau a sănătății ori decesul unei persoane, se pedepsește cu închisoare de până la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 4 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...