Doi soţi americani au divorţat din cauza opţiunilor politice diferite. Cazul a fost numit de către avocaţi „Divorţul Trump”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un cuplu american a hotărât să divorţeze din cauza opţiunilor politice diferite. Femeia, în vârstă de 36 de ani, este o susţinătoare a preşedintelui Trump, în timp ce soţul ei, de 46 de ani, este democrat convins.

Lynn Aronberg, o fosta majoreta din Miami in varsta de 36 de ani, a hotărât să pună capăt căsniciei sale după doi ani de zile din cauză că se simţea izolată în căsătorie. Avocaţii săi au descris-o pe femeie ca fiind „o republicancă fermă și susținatoare a președintelui Trump”. Tânăra le-a spus procurorilor ca se simte „din ce în ce mai izolata în căsătorie”, din cauza că soțul său, Dave Aronberg, în vârstă de 46 de ani, este democrat.

„După ce ne-am frământat câteva luni, ne-am decis sa încheiem căsnicia noastră într-un mod repectabil și amiabil. În orice caz vom rămâne în continuare prieteni apropiați. Vă rugăm să ne ajutați pentru a ne putea păstra intimitatea vieții noastre pe măsura ce începem un nou capitol”, este mesajul femeii transmis imediat după divorț.

După separarea celor doi a fost dezvăluit și un alt motiv care ar fi putut conduce la divorț: „Ei nu aveau copii, ceea ce constituia o problema pentru Lynn. Ea susține că își dorea copii, numai ca Aronberg îi spunea că nu se grăbește”, se arată în declarația avocaților femeii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...