(VIDEO) Poliţist surprins beat la volan şi cu sticla în mână. După ce nu i-a reuşit să aplaneze pe loc cazul, Cavcaliuc a început a-l presa pe comisar

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un poliţist din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale (DOS) al MAI a fost suprins de oamenii legii în timp ce se afla beat la volan şi cu sticla în mână. Deşi nu se afla în trafic, acesta avea motorul pornit, ceea ce conform Regulamentului Circulaţiei Rutiere se consideră ca aflare la volan. „Poliţistul” a încercat să „aplaneze” conflictul cu „colegii”, iar după ce acest lucru nu i-a reuşit şeful adjunct al Inspectoratului General de Poliţie (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, împreună cu şeful DOS, Valeriu Cojocaru, ar fi făcut presiuni pe comisarul sectorului Ciocana al capitalei să nu deschidă dosar penal.

Despre acest fapt a anunţat pe pagina sa de Facebook, preşedintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, care a spus că a primit informaţia prin SMS, din partea unui colaborator al MAI. Acesta a plasat textul mesajului, dar şi imaginile video surprinse la faţa locului.

„Polițist de la DOS pe nume de familie Pirlog beat la volan. Cavcaliuc Gheorghe personal împreună cu Cojocaru Valera sef DOS face presiuni pe comisarul de la Ciocana să tainuiasca acest caz și sa nu pornească dosar penal pe acest caz (bat la volan, huliganism, abuz în serviciu). Ei iau zis lui Comisarului de la Ciocana dacă nu o sa asculte de ei și va fi pornită cauza penala pe Pirlog o sa regrete căci DOS o sa închidă 10 ofițeri de poliție de la Ciocana. Acest caz a fost documentat de sectorist de la Ciocana”, se arată în mesajul colaboratorului MAI, trimis lui Renato Usatîi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...