Voronin, dezvăluiri despre Grecianîi și Dodon: „Li se spunea mama și feciorul”. Erau mai disciplinați decât soldații

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele PCRM, Vladimir Voronin, a făcut dezvăluiri din perioada în care președinta PSRM, Zinaida Grecianîi, și actualul șef al statului, Igor Dodon, îi erau colegi de partid.

El a declarat în cadrul unui interviu pentru Ziarul de Gardă , că Grecianîi ar fi fost cea care l-a determinat pe Dodon să părăsească PCRM, întrucât în acea perioadă avea o influență semnificativă asupra acestuia.

„După cum observ și după cum am văzut și atunci când eram împreună, cred că Greceanîi îl influența pe Dodon. Lor li se spunea că sunt mama și feciorul”, a declarat Vladimir Voronin.

Liderul PSRM susține că cei doi erau extrem de ascultători în perioada în care erau membri ai Guvernului și că „erau mai disciplinați decât soldații care stau în ‘karaul’, adăugând că „așa-s cei care trădează”.

În opinia lui Voronin, Dodon este controlat în totalitate de Partidul Democrat.

„Dodon e ales neconstituțional. Din acest motiv, noi am declarat boicot alegerilor. În primul tur, ne-au susținut 50% din alegători, care nu s-au prezentat la urne. Pentru mine, el nu există ca președinte. Eu nu văd în el președinte. Eu văd în Igor Dodon o persoană care, încă înainte de a fi ales, înainte de a începe campania electorală, înainte de toate-toate, culcată sub democrați definitiv. Și el de acolo nu mai iese”, a mai spus liderul PCRM.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...