Mesajul emoţionant al unui băieţel către „bandiţii din Parlament”: Ei ne fură viitorul. Nu trebuie să-i lăsăm. Jos mafia!

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un băieţel de vreo zece ani, pe nume Petrică, i-a emoţionat pe toţi participanţii la protestul de astăzi din faţa Parlamentului având un scurt discurs la microfon. Acesta a venit la acţiunea de protest cu tatăl său şi nu a fost pentru prima dată la o acţiune de acest gen. În pofida vârstei sale fragede, copilul a dat dovadă de o gândire extrem de matură, menţionând că deputaţii din Parlament fură copilăria la toţi copiii din Moldova.

„Bandiţii care stau în Parlament ne fură la toţi copii copilăria pe care trebuie s-o avem. Noi îi rugăm pe părinţi „cumpăraţi-ne ceva”. Părinţii nu au bani pentru că bandiţii nu dau salarii mari. Totu-i scump, salariile – zero, şi pensia tot. Ei ne fură nouă viitorul. Noi nu trebuie să-i lăsăm. Jos mafia!”, a spus Petrică de la microfon, mulţimea începând să scandeze alături de el „Jos mafia”.

Vedeţi şi: Opoziţia cere UE şi SUA să aplice sancţiuni împotriva liderilor PD, PSRM şi PPEM, precum şi copiilor tuturor deputaţilor care au susţinut sistemul mixt

Liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase a spus că l-a mai văzut pe Petrică şi la alte proteste ale opoziţiei împotriva modificării sistemului electoral şi, deşi ar putea fi acuzat că utilizează copiii în scopuri politice, a decis totuşi să-i permită acestuia să transmită msajul său.

Vedeţi şi: (FOTO) Mesajele transmise guvernării prin intermediul pancartelor afişate la protestul din faţa Parlamentului


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...