(VIDEO) Barcelona învinge pe Real într-un meci spectacol; Neymar din nou a fost decisiv

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

FC Barcelona a învins echipa Real Madrid, scor 3-2, duminică dimineaţă, la Miami, şi şi-a adjudecat turneul amical International Champions Cup.

Barcelona a început excelent derbyul cu Real Madrid de la International Champions Cup. În minutul 7, catalanii conduceau deja cu 2-0! Messi a deschis scorul în minutul 4, din pasa lui Busquets, pentru ca, mai apoi, Rakitic să facă 2-0 cu un șut perfect. În fața unei asemenea situații, Barca nu s-a oprit aici și croatul a fost aproape de dublă.
După un început slab, elevii lui Zidane s-au ”trezit din pumni”, mai ales la 0-2, astfel că Real Madrid a redus din diferență. Era minutul 14, când un alt croat a ieșit în prim plan: Kovacic a înscris la capătul unei acțiuni superbe.

Neymar, aflat aproape de un transfer la Paris Saint Germain, a ratat apoi o ocazie mare. Campionii Europei au profitat și au egalat în minutul 36, după un contraatac condus și finalizat de Asensio.

În repriza secundă, Barcelona a început din nou mai bine. Pique a readus trupa lui Valverde în avantaj după lovitura liberă executată de Neymar. Brazilianul, poate cel mai bun de pe teren, la fel ca și în precedentele două  meciuri, putea înscrie și el, dar și-a trecut în cont încă o ratare.

Ultima ocazie a acestui meci epic, cel mai frumos din ultimii 10 ani, a aparținut Realului, dar Isco nu l-a putut învinge pe Cillessen.

Barcelona s-a impus astfel cu 3-2 și cu 3 victorii din tot atâtea posibile a câștigat International Champions Cup. Bilanțul ”galacticilor” este, în schimb, unul foarte slab: 3 înfrângeri în 3 partide.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...