Ofertă de 300 de milioane de euro primită de Neymar din Qatar; Barça amenință PSG cu UEFA

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Neymar este foarte aproape să semneze un contract în valoare de 300 de milioane de euro, conform căruia va deveni unul dintre ambasadorii Cupei Mondiale din 2022, care se va desfășura în Qatar.

Conform El Mundo Deportivo, brazilianul s-a înțeles în acest sens chiar cu Qatar Sports Investment din Doha, grupul condus de președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi și urmează să primească 60 de milioane de euro pe an, pentru a promova turneul final din țara arabă.

Catalanii speculează însă că totul nu e decât o modalitate prin care PSG să-i restituie lui Neymar banii pe care acesta ar urma să-i plătească pentru rezilierea contractului cu Barcelona – 222 de milioane de euro.

Achitarea acestei clauze de către jucător îi va ajuta pe parizieni să evite încălcarea Fair Play-ului Financiar în cazul transferului brazilianului.

Cu toate acestea, Barcelona este dispusă să-i reclame pe francezi la UEFA, dacă aceștia îl vor aduce pe Neymar pe Parc des Princes, întrucât catalanii sunt de părere că niciun club din Europa nu și-ar permite un transfer de 222 de milioane de euro fără să încalce Fair Play-ul Financiar.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...