Cel mai căutat număr de telefon din lume: A fost vândut cu două milioane de dolari

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un număr VIP de mobil a fost vândut pentru sumă fabuloasă de două milioane de dolari, în cadrul unei licitații din Abu Dhabi, relatează BBC în pagină online.

Numărul 777-7777, împreună cu abonamentul pus la dispoziție de Etisalat, operator telecom din Orient, a fost vândut cu aproape 7,9 milioane de dirhami (echivalentul a 2 milioane de dolari sau 1,3 milioane de lire sterline), notează cotidianul local The Național, citat de BBC.

Cel care a plătit exorbitanta sumă pentru numărul VIP nici măcar nu este proprietarul de drept al interesantului număr, având în vedere legea din Emirate, și anume: guvernul din Abu Dhabi deține, tehnic vorbind, toate numerele de telefon.

Cumpărătorul va beneficia însă, timp de doi ani, de contractul oferit de operatorul Etisalat, ce constă într-un pachet Diamond Plus care conține, lunar, 22.500 de minute gratuite, 22.500 de mesaje și 100 GB de trafic de internet. Adică, 12 ore de convorbiri și 725 de mesaje pe zi. Pe site-ul companiei telecom, pachetul VIP standard costă 230 de dolari pe lună.

La licitație au mai fost scoase și alte numere căutate. De exemplu, numărul 777-7770 s-a vândut pentru 340.000 de dolari.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...