Mesajul unui polițist care va asigura ordinea publică la protestul de mâine: „Nu-mi vând onoarea”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un polițist care va fi la datorie, mâine, la protestul din centrul capitalei a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare prin care transmite că va fi acolo pentru a apăra viețile oamenilor, mai presus de salariu, ordine și guvernare. Mesajul a adunat numeroase aprecieri, distribuiri și comentarii.

„Pe 30.07.2017 o să am onoarea să mă aflu în PMAN, să vad oameni care au venit cu un suflet de speranță, însă și oameni care s-au vândut deja pentru 150 lei. Oameni care mă vor înjosi, blestema, înjura, care vor încerca să mă convingă că sunt un trădător de patrie, de părinți, frați etc, dar ei nu știu că eu voi îndura tot, și nu pentru salariul primit, și nu pentru că am ordin, ci pentru că am jurat credință patriei, și indiferent cine e la conducere eu o să stau acolo pentru neam, credință… pentru mama și tata… pentru fiecare copilaș care speră să aibă un viitor mai bun”, a scris polițistul.

Amintim că, formațiunile din opoziție pregătesc o manifestație amplă, care se va desfășura duminică, 30 iulie, cu începere de la ora 12:00 la Parlament. Protestul va avea loc împotriva modificării sistemului electoral, adoptat de Tandemul PD-PSRM.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...