Cum a intrat în faliment o celebră actriţă: A rămas cu 5 dolari în conturi şi a fost nevoită să îşi vândă casa pentru a supravieţui

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Actriţa Lena Headey, care o joacă pe temuta Cersei Lannister în serialul fantasy „Game of Thrones”, produs de HBO, a dezvăluit în timpul procesului de divorţ că mai are în contul bancar doar 5 dolari.

Aceste lucruri se petreceau în aprilie 2013. Lena Headey, deja vedetă la acel moment datorită rolului din Game of Thrones, intentase proces fostului soţ Peter Loughran pentru a primi o parte din suma de 46.000 de dolari , pe care cuplul o primise de la stat ca urmare a unor recalculări de taxe, potrivit Business Magazine.

Cuplul s-a căsătorit în 207, dar s-a despărţit 4 ani mai târziu, Lena depunând actele de divorţ în instanţă în iulie 2012 invocând „diferenţe ireconciliabile”.

Ea a declarat în timpul procesului că trăieşte de pe urma cardurilor de credit, încercând astfel să acopere cheltuielile sale şi a fiului său în vârstă de trei ani.

Actriţa a făcut pledoarie pentru sărăcie în instanţa din Los Angeles. Judecătorul nu a fost însă convins, iar ca urmare a verdictului, Lena Headey a fost nevoită să îşi vândă casa pentru a-şi achita datoriile.

Astăzi, Lena Headey nu mai are grija banilor; în aprilie 2017, ea a semnat cu HBO unul dintre cele mai mari contracte din istoria televiziunii. Mai exact, alături de Emilia Clarke (Daenerys), Kit Harington (Jon Snow), Peter Dinklage (Tyrion Lannister) şi Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lanister) ea va primi 2 milioane de lire sterline pentru fiecare episod turnat.

„Game of Thrones” este seria cea mai longevivă, produsă şi difuzată de HBO. Al şaselea sezon a avut o medie de 25 de milioane de telespectatori, ceea ce l-a făcut cel mai vizionat serial difuzat de către postul tv.

Serialul, premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...