Martorii spun că şoferul ar fi fost beat. Poliţiştii resping însă ipoteza şi spun că tânărul care era la volan îşi recunoaşte în totalitate vina. 

Totul s-a întâmplat acum două zile, aproape de miezul nopţii. Martorii accidentului, care ne-au trimis pe adresa redacţiei fotografii şi imagini video de la faţa locului, spun că şoferul unui Mercedes, care conducea cu viteză excesivă, a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat într-o casă de la marginea drumului.

Impactul a fost atât de puternic încât o parte a locuinţei s-a prăbuşit. În camera de după peretele cu pricina dormea o fetiţă de nouă ani, iar zidul a fost cât pe ce să o strivească. Din fericire, copila a scăpat teafără datorită unui dulap care a protejat-o.

Speriaţi de cele întâmplate, vecinii au ieşit în drum. Unii au început să caute şoferul, care, din spusele oamenilor, plecase de la faţa locului. Alţii l-au luat însă la rost pe pasagerul din maşină.

Poliţiştii spun însă că şoferul nu a părăsit locul accidentului şi a fost reţinut imediat. Pe lângă amenda pentru provocarea accidentului, şoferul va achita şi pagubele aduse proprietarului locuinţei.