Amenințarea lui Rogozin pentru România, după ce nu a putut ajunge la Chișinău: „Așteptați răspuns, cretinilor”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După ce România a interzis avionului în care se pare că se afla și Dmitri Rogozin să tranziteze spaţiul său aerian, vicepremierul rus a venit cu o primă reacție pe Twitter. Acesta a amenințat autoritățile române și le-a acuzat că au pus viața pasagerilor în pericol.

„Autorităţile române au pus în pericol viaţa pasagerilor cursei companiei aeriene S7, femei şi copii. Combustibilul a ajuns doar până la Minsk. Aşteptaţi răspuns, cretinilor”, a scris Rogozin în postarea sa.

Citește și: (FOTO) Aeronava cu care Rogozin zbura spre Moldova a aterizat la Minsk, după ce România i-a închis spaţiul său aerian 

Menționăm că, aeronava companiei ruse S7 pe cursa Moscova-Chişinău, la bordul căreia, din câte se pare, se află şi vicepremierul rus Dmitri Rogozin, a aterizat la Minsk. Asta după ce România a interzis avionului să tranziteze spaţiul său aerian şi, după câteva cercuri deasupra Ungariei, a fost nevoit să facă cale întoarsă. Se pare însă că din lipsa de combustibil aeronava este nevoită să aterizeze la Minsk.

Informaţia o confirmă atât portalul flightradar24.com, cât şi ambasadorul Federaţiei Ruse la Chişinău, Farit Muhametşin, pentru agenţia TASS.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...