14:44:45 25.04.2024
Stiri

Dodon este DESFIINȚAT pentru că a organizat în vila de la Condrița ziua de naștere a fiului său: „E reședință de SERVICIU, dar nu pentru a face copii”

Politică 27.07.2017 13:40 Vizualizări5475 Autor: Ziarul National
Dodon este DESFIINȚAT pentru că a organizat în vila de la Condrița ziua de naștere a fiului său: „E reședință de SERVICIU, dar nu pentru a face copii”


Liberalul Mihai Ghimpu, primul președinte al R. Moldova care a deschis porțile vilei prezidențiale de la Condrița pentru presă, consideră că Icor Dodon a comis un abuz atunci când a organizat petreceri private într-o reședință întreținută din banii publici.

„Vedeți care este diferența între mine și președintele vostru? Eu am fost primul care a invitat presa, iar ulterior copii în excursie la vila prezidențială. Sigur că nu e normal ca la vila prezidențială să se organizeze petreceri private. Este o vilă de serviciu, dar nu pentru a face copii. Eu nu am cheltuit un bănuț pentru această vilă când am fost președinte”, a subliniat Ghimpu.

Potrivit politicianului, șefului statului „i s-a urcat tractorașul la cap” după ce a devenit președintele R. Moldova.„Voi înțelegeți că omul acesta nu știe unde a ajuns și ce funcție are?”, a întrebat acesta.

Amintim că Procuratura Anticorupție s-a sesizat după ce Dodon a organizat cumetria fiului său la Condrița. La rândul său, Dodon a recunoscut că a organizat ziua de naștere a unuia dintre fii săi și a spus că nu a încălcat nimic și că e dreptul președintelui să folosească această reședință.

„Această locațiune este o casă de serviciu, acesta este locul de trai al președintelui R. Moldova pe durata mandatului. Chiar dacă se organizează careva evenimente de familie, nu din contul statului, aceasta nu încalcă legislația. Confirm că a avut loc un eveniment de familie. La mine săptămâna trecută un fecior a împlinit o vârstă frumoasă (zece ani – n.r.). Care este încălcarea legislației? Imaginați-vă dacă mergeam la un restaurant și făceam ziua de naștere, tot voi scriați – restaurant de lux, președintele a făcut ziua de naștere, de unde bani pentru arendă, al cui e restaurantul… Oameni buni, nu căutați încălcări acolo unde ele nu sunt”, a spus ieri Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md