De unde se informează Igor Dodon: Președintele este împotriva postului public Moldova 1

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Igor Dodon urmărește noutățile din Republica Moldova și se documentează din mai multe surse, totuși este categoric împotrivă la ceea ce se întâmplă la postul public Moldova 1. Despre acest fapt a declarat șeful statului în cadrul unei întâlniri cu jurnaliștii la Condrița.

Președintele a mai subliniat că Pro TV urmărește foarte rar și că nu îi place ceea ce se face în buletinul de știri de la Moldova 1. Cu toate acestea, Igor Dodon nu a specificat nimic despre televiziunile conduse de Plahotniuc.

„În fiecare dimineață pe masă este raportul referitor la toate posturile TV și principalele accente care au fost puse. În afară de acestea, pe ecran la președinție, la computer, sunt deschise 20-25 de site-uri pe care le frunzăresc când reușesc”, a mai declarat Igor Dodon.

Totodată, președintele țării nu a ezitat să recunoască că stă și pe Facebook. „Mi-am făcut cont de Facebook după ce un blogger mi-a recomandat în 2009 la un offline. Am un cont personal pe care îmi public singur postările, după care acestea sunt postate de colegii mei și pe alte profiluri”, a conchis Igor Dodon.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...