Principală  —  Reporter Special  —  Reportaje   —   Ajutorul tău contează!

Ajutorul tău contează!

De multe ori punem la îndoială dacă putem sau nu să producem schimbarea! Noi, în fiecare zi înțelegem că anume donația ta contează – ne ajută să realizăm fapte bune, să aducem schimbarea în viața celor nevoiași.

Ideea creării  unei campanii umanitare începe cu mult înainte ca ea să fie promovată. Începe atunci când îți dai seama că misiunea ta,  e să acționezi acolo unde copiii fără sprijin caută speranță si ajutor, acolo unde copii devin adulți peste noapte.

Suntem solidari cu cei aflați în nevoie, ascultăm istoriile disperate ale beneficiarilor noștri și încercăm să îi ajutăm să depășească situațiile dificile cu care se confruntă, îi învățăm să privească viața cu bunătate…

O  misiune grea la rezolvarea căreia fiecare dintre noi poate  contribui, după puteri.

În acest sens Fundația de Binefacere Caritas Moldova în parteneriat cu Hipermarketul Velmart  lansează o campanie de  colectare de fonduri pentru copii din familii social vulnerabile.

Scopul campaniei este îmbunătățirea  condițiilor  de viață ale copiilor aflați în dificultate  care au aspirații cât se poate de simple: să se joace, să meargă la școală,   nutriție,  sa să aibă un animal de casă sau, cel mai des, hăinuțe decente..

Donația ta ne va ajuta să oferim celor mici un mediu mai bun,  care să îi ajute să crească frumos si să se dezvolte armonios.

Unde ajung banii tăi?

În 2016  peste  500 copii au primit pachete alimentare, rechizite, haine, medicamente, programe educaționale, îmbunătățirea condițiilor de trai, asistență pedagogică și psihologica .

Împreună am reușit să realizăm lucruri frumoase cu impact pozitiv asupra copiilor defavorizați.

Vino la Velmart  acum ca să participi la schimbarea de vieţi şi destine!

Donaţiile se pot face în urnele special amenajate care se află în dreptul fiecărei case de marcat

Magazinele unde puteți dona:

  • Str.C.Brâncuşi 3
  • Piata D.Cantemir 1
  • Bd.D.Cantemir 6

Sau sau pe site-ul http: http://caritas.md/cum-ne-poti-ajuta/doneaza-bani/

Ajută-ne să dăm copiilor un nou motiv de a zâmbi!

Pentru mai multe informații acesează  www.caritas.md

Tel/fax: +373 22 29 31 49