Recomandări de evenimente pentru joi, 27 iulie, ziua care ne aduce mai aproape weekendul

29E0P7THET
Foto: Rawpixel.com

Și iar e joi și încă un weekend e aproape să ne bată la ușă. Căldura de afară nu ne îndeamnă să ieșim prea mult din case, dar timpul din vacanță merită valorificat. Din acest motiv, echipa #diez vă recomandă câteva evenimente pentru 27 iulie.

#1. Shared Breakfast with Xavier Kral

Dacă vreți să vă începeți dimineața vorbind despre monede virtuale cu Xavier Kral, Co-Founder & CTO at TBS Games, atunci veniți de la ora 09:30 la Tekwill Cafe. Intrarea costă 50 de lei. Detalii despre eveniment puteți afla pe pagina de Facebook.

 

#2. Stefan Esanu – Work in Progress

Expoziţia „Work in Progress” reînvie în arta moldovenească Avangarda, oferind o multitudine de lucrări din diferite serii și stiluri, aratând de fapt, că pentru el procesul, actul creaţiei, acea luptă veşnică dintre dorinţe şi idei prevalează asupra rezultatului final. Lucrările artistului relevă un exemplu de curaj și optimism, reușind să-și adjudece locuri în multiple curente artistice, de la Pop Art, Suprarealism, Primitivism, până la Expresiniosm, fără a pierde din măiestrie şi estetică. Pentru Eşanu, societatea este într-o perpetuă construcţie, iar cultura a fost, este şi va mereu în şantier. Autorul ne îndeamnă să contemplăm propriul caracter, să ne uităm în oglindă şi să nu ne judecăm, pentru că noi suntem work in progress, şi asta deja este bine.

Locurile la expoziție sunt limitate, de aceea, organizatorii îi îndeamnă pe cei interesați să se înregistreze AICI.

 

#3. Tucano Coffee Masters Championship

Pe 28 iulie, pentru a doua oară în Moldova, va fi organizat campionatul dintre bariștii Tucano Coffee. Vino și tu să îți susții barista preferat, devino martorul celui de-al doilea turneu în Moldova și fii primul care află, care din bariști este cel mai bun dintre cei mai buni. Evenimentul începe la ora 11:00 și are loc Tucano Coffee Kenya. Detalii despre concurs poți afla aici.

 

#4. Noul concept al bibliotecii moderne – cu și pentru tineri

La Biblioteca Publică de Drept are loc o discuție despre noul concept al bibliotecii moderne în corelație cu necesitățile tinerilor și în contextul adoptării unui nou cadru legal. Evenimentul începe la ora 15:45. Află aici detalii.

 

#5. Lansare de carte: Alertă oranj sau Pe alocuri, viscole

Vitalie Vovc își lansează noua carte la Libăria din Centru. „O carte despre mine. O carte despre tine. O carte despre noi. O încercare de a înțelege ce se întâmplă cu oamenii pe acest petec de pământ” Îmi dau seama că este extrem de pretențios ce am scris, dar nu există spațiu mai pretențios decât rețelele de socializare. Aș putea s-o întorc și altfel: „Cititorule! Te vei regăsi printre rândurile acestei cărți, cum te-ai uita în oglindă, și nu sunt sigur că o să-ți placă neapărat ce vei vedea… Te rog de mă iartă…”, spune autorul Evenimentul începe la ora 18:00, iar detaliile le poți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

#6. Americans in bed

Seară de film și discuții pe baza acestuia la American Language Center. Vino și tu împreună cu prietenii, începând cu ora 19:00. Urmărește detaliile evenimentului pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente