Vrea să ajungă la concertul din Italia al interpretei Lady Gaga. Eugeniu Cuznețov a apelat la ajutorul concetățenilor

новый коллаж

Eugeniu are o mulțime de visuri și dorințe pe care le aduce la viață cu pași moderați, dar siguri. Tânărul participă la multe programe care l-ar ajuta să se dezvolte personal și prin urmare să contribuie la dezvoltarea comunității în care locuiește. Iubește voluntariatul, iar în viitor se vede student la regie. Spune că este cetățean al lumii, de aceea, în momentele de criză nu ezită să apeleze la ajutorul concetățenilor săi.

Eugeniu Cuznețov este un tânăr activ din Republica Moldova, istoria lui este una spectaculoasă datorită activității sale. Eugeniu este tipul de persoană care se află mereu în mișcare, iar acest lucru s-a acutizat în timpul călătoriei în America prin intermediul programului FLEX. Acolo a învățăt multe lucruri noi, și-a revizuit și și-a aranjat agenda în asemenea mod ca să le reușească pe toate: înot, teatru, modeling, regie etc. Tot acolo a căpătat o dragoste deosebită pentru voluntariat, care a materializat-o și în Republica Moldova, înființând proiectul „Donezi, Contezi”.

Are o inimă mare și un țel bine definit la momentul actual, vrea să meargă la concertul interpretei Lady Gaga, dar nu își poate permite un bilet la concert și avion. Eugeniu a plasat o scrisoare către cei care îl urmăresc, iar scopul acesteia este ca oamenii să-l ajute să-și îndeplinească visul.

„Dragi prieteni, Ma numesc Eugeniu Cuznețov, dar mi-ar plăcea să-mi spuneți Peaches (piersici). Oamenii au început să-mi spună Peaches, deoarece de ceva timp în urmă mi-a fost foame de fructe, așa că împreună cu mama am mers la Walmart pentru a cumpăra unele. În cele din urmă, când am văzut secțiunea fructelor, am început să țip: „Pot să am acele piersici?”. Ei bine, în acel moment, din cauza accentului meu ciudat, a fost greu să fac diferența între „plajă”, „piersic” și știți … celălalt cuvânt.

Sper că te-am făcut să zâmbești. Nu este așa de uimitor – o persoană poate fi la mii de kilometri distanță de tine și încă te face să zâmbești. Asta îmi face Lady Gaga de fiecare dată când îi ascult melodiile. Această persoană îmi continuă să influențeze viața începând cu anul 2007. Nu este doar un artist de performanță, ea a aspirat să fie profesoară. Lady Gaga ma învățat să „țin capul sus” și să fiu „puternică”. Repet din nou și din nou: „Te-ai născut în acest fel copil!”.

Acum urmăresc exemplul ei și îi învață pe copiii engleza. Eu îi învăț nu doar limba, eu îi învăț să fie ei înșiși și să-și exprime opiniile în mod liber fără teamă. În viitor, intenționez să devin mai mult decât un profesor. Vreau să fiu ca și Lady Gaga, care sparge stereotipurile, îi ajută pe oameni și le dă maselor o mulțime de inspirație.

În prezent lucrez la biroul Consiliilor Americane din Moldova ca educator în tabăra EFL (engleză ca limbă străină) 2017. În țara mea vin adolescenți din Georgia, Kazahstan, Ucraina, Polonia și Armenia pentru a învăța despre cultura americană și cum pot deveni lideri pe viitor. îI învăț să stabilească obiective și să-și atingă visele. Promit să promovez pacea, dragostea și fericirea.

Din cauza faptului că locuiesc și muncesc într-o „țară în curs de dezvoltare”, nu îmi pot permite biletul de concerte și biletele de avion în același timp. Aș fi incredibil de recunoscător dacă ați dona 10 USD pentru călătoria mea la concertul mondial Lady Gaga din Milano, Italia. Generozitatea voastră este foarte apreciată. Te rog ajuta-mă să-mi ating visul!”

Dacă dorești să-l ajuți pe Eugeniu, aici găsești și un link la pangina creată de el.

Iar dacă vrei să vezi povestea acestui tânăr, dă click aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente