08:33:10 24.04.2024
Stiri

Șeful statului este în PERICOL? „Te amenință că vor da indicații KILLERILOR ca să se ocupe de președintele R. Moldova”

Politică 26.07.2017 11:30 Vizualizări9619 Autor: Ziarul National
Șeful statului este în PERICOL? „Te amenință că vor da indicații KILLERILOR ca să se ocupe de președintele R. Moldova”


Președintele R. Moldova, Igor Dodon, susține că liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, cel care l-a susținut în campania electorală prezidențială, l-ar fi amenințat cu răfuiala fizică. Mai mult, Dodon l-a numit bandit pe Usatîi și i-a transmis că va ajunge președinte, doar că într-o celulă din închisoare.

Această reacție a lui Dodon vine după ce, ieri, Renato Usatîi a spus că actualul președinte ar fi controlat în totalitate de Vlad Plahotniuc și că nu poate decide nimic în afară de meniul de la cumetria fiului său, care a avut loc la Reședința prezidențială de la Condrița.

Potrivit șefului statului, Usatîi ar fi depășit toate liniile roșii, mai ales după ce l-ar fi amenințat că va da indicații asasinilor la comandă să se ocupe de președintele R. Moldova.

„Cum poți să te așezi la masa de negocieri și să hotărăști ceva cu cei care se comportă ca niște bandiți? Te amenință că vor da indicații killerilor, probabil că au experiență, ca să se ocupe de președintele R. Moldova. Doar fricoșii acționează în acest fel. Toată viața nu au făcut nimic pentru această țară. La karaoke cântă bine, atunci să cânte la karaoke. Clovnii trebuie să defileze la circ. Balabolii să joace în narde. Apropo, bandiții joacă astfel de jocuri”, a spus Dodon în cadrul unei conferințe online de ieri-seară.

Dodon crede că Usatîi este invidios pentru faptul că a ajuns președintele R. Moldova. „Poate îți este ciudă că tu nu ai devenit președinte? Cine știe, poate va veni și timpul tău, poate ai să ajungi președinte undeva... în celula din închisoare. Eu nu permit nimănui să discute cu mine pe astfel de tonalități. Cei care în anii 90 au avut alte ocupații... Bandiții trebuie să fie lângă bandiți. Această întrebare vă rog să nu mi-o mai adresați”, a conchis șeful statului.

De menționat că, imediat după alegerile prezidențiale, Igor Dodon i-a mulțumit lui Usatîi pentru susținerea în turul doi, atunci când a câștigat în fața Maie Sandu cu voturile luate de candidatul „Partidului Nostru”, Dmitri Ciubașenco, în primul tur. Ulterior, relațiile dintre cei doi s-au răcit. Usatîi a început să-l critice din ce în ce mai des pe Dodon. Ieri, Usatîi a dezvăluit că Dodon i-a promis în toamna anului trecut că va face tot posibilul ca în două-trei luni „îl va termina pe Plahotniuc”. „În loc să-l termine, președintele s-a culcat sub Plahotniuc”, a precizat ieri Usatîi, care este anunțat în căutare de organele de drept din R. Moldova.


Stiri relevante

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md