A primit 1120 euro de la o sală de fitness, după ce a depus o reclamație la Agenția pentru Protecția Consumatorilor

sala de fitness

Un sportiv a încheiat cu o sală de fitness, un contract de prestare a serviciilor. Serviciile oferite conform contractului includeau programul de fitness și serviciile unui antrenor personal.

Pentru îmbunătățirea rezultatelor, antrenorul a recomandat consumatorului să achiziționeze un șir de suplimente alimentare, asigurând inofensivitatea produselor. Întrucât folosirea produselor achiziționate au avut efecte negative asupra sănătății, consumatorului a cerut agentului economic să-i returneze banii pentru serviciile prestate și produsele achiziționate, suma constituind 1120 EURO.

Agentul economic a refuzat returnarea banii, iar consumatorul a decis să depună o reclamație la Agenția pentru Protecția Consumatorilor. În urma acțiunilor întreprinse de Agenție, agentul economic a soluționat revendicările consumatorului, restituindu-i în totalitate suma de 1120 EURO.

***

N ezitați să apelați la Agenția pentru Protecția Consumatorilor atunci când se încalcă drepturile dumneavoastră în calitate de consumator. Linia consumatorului 022 74 14 64 sau la adresa, mun. Chişinău, str.Vasile Alecsandri, 78 et.1.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente