Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   GALA Creativă – evenimentul care…

GALA Creativă – evenimentul care inspiră, provoacă și adună cele mai inovative idei de afacere

Pentru al treilea an consecutiv, GEN Moldova provoacă antreprenoriii creativi să-și încerce puterile la inovativitate și să ia biletul de intrare la finala internațională a Cupei Businessului Creativ (CBC), din Danemarca.

„Pe 26 iulie, ora 17.30 vom sărbători creativitatea. Vreau să descoperim împreună ultimele idei inovative de afaceri din industriile creative care vor participa la finala națională a Cupei Businessului Creativ (CBC), mentori, campioni, juriu de specialitate, artiști ce vor oferi momente unice”, spune Olesea Fortuna, președinta GEN Moldova, managerul Proiectului GALA Creativă.

CBC este competiția care își propune să consolideze competențele de business ale antreprenorilor inovativi, să dezvolte abilitățile de a crea o companie de succes. CBC caută să descopere idei noi, revoluționare cu un potențial de piață și cel puțin o persoană din echipă cu background din industriile creative.

GALA în sine reprezintă un eveniment complex, care aduce momente inspiraționale, oferite de Liliana Bolocan, director general al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, Tucker Taylor, VicePreședinte Marketing Strategic „Mixbook”, Veaceslav Cunev, fondator „Deeplace”, Maxim Galușco, arhitector inovativ.

Ca din orice show, nu vor lipsi momentele artistice, aduse „Free Balance Creative Studio”, în frunte cu Olga Talmazan, „TeoDance Studio”, tânăra și talentat interpretă Anna Ciobanu și Marian Ungur, compozitor, aranjor, orchestrator, lector la Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice și inginer de sunet în propriul său studio.

Intrarea se face în baza biletelor, care pot fi achiziționate aici.