(video) Gălăgie în pădurea din Durlești. Festivalul In Da Wood vine cu un amalgam de muzică alternativă

19146002_822732207891595_7187474441102826448_n

Pădurea orășelului Durlești va găzdui în data de 4-5 august, în premieră, cea de întâi ediție a festivalului de muzică alternativă, In Da Wood Fest 2017. Pe scenă urmează să pășească trupe locale dar și internaționale, ceea ce le va permite vizitatorilor să se bucure de o gamă variată de interpretări, care se vor diferenția prin stil, abordare și concept.

Un amalgam de genuri ale muzicii underground vor fi prezente la festival, astfel cei prezenți se vor putea delecta cu o paletă largă de genuri muzicale, de la rock sau metal, până la hip hop și electronic. În cadrul festivalului vor fi amplasate două scene, pe care, rând pe rând, vor urca artiștii. Datorită numărului mare de interpreți, In Da Wood se va desfășura în regim non-stop. Dintre oaspeții internaționali, vor evolua trupe din țări precum Belarus, Ucraina, România, Marea Britanie și R. Moldova.

Capete de afiș pentru In Da Wood sunt trupa românească de folk rock Fără Zahăr, trupa Jinjer, Dysphoria, Făt Frumos din Ucraina, și trupele locale HARMASAR, Abnormyndeffect și Infected Rain.


Pentru cei mai curajoși care doresc să trăiască experiența In Da Wood la maxim, festivalul pune la dispoziție o zonă de camping în pădurea Durlești. Aventurierii vor dispune și de o parcare gratuită.

In Da Wood Fest 2017, își va deschide ușile pe 4 august, la ora 15.00. Festivalul își propune să familiarizeze publicul cu scena muzicală alternativă, oferind un spațiu confortabil de manifestare artistică a celor mai reprezentative trupe locale de artiști, dar și de peste hotare.

Biletele la In Da Wood pot fi procurate online pe iTicket.md,  și fizic la partenerii festivalului Katana Record Shop, Funky Mămăliga Hostel, Inkaholic Tatoo & Piercing Studio. Prețul unui bilet presale pentru o zi este de 150 de lei, iar pentru toată perioada festivalului- de 300 de lei.

Pentru mai multe informații, accesați pagina de Facebook a evenimentului In Da Wood Fest 2017.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente