Descoperă ultimele idei inovative de afaceri din industriile creative la un eveniment dedicat antreprenorilor

eco1

Pentru al treilea an consecutiv, GEN Moldova face apelul printre antreprenoriii creativi și îi provoacă să-și încerce puterile la inovativitate și să ia biletul de intrare la finala internațională a Cupei Businessului Creativ (CBC), din Danemarca.

„Pe 26 iulie, ora 5.30 seara vom sărbători creativitatea. E o zi de miercuri și în această seară de vară îmi doresc împreună să descoperim ultimele idei inovative de afaceri din industriile creative care vor participa la finala națională a Cupei Businessului Creativ (CBC), mentori, campioni, juriu de specialitate, artiști ce vor oferi momente unice”, spune Olesea Fortuna, președinte GEN Moldova, managerul Proiectului GALA Creativă.

CBC este competiția care își propune să consolideze competențele de business ale antreprenorilor inovativi, să dezvolte abilitățile de a crea o companie de succes. CBC caută să descopere idei noi, revoluționare cu un potențial de piață și cel puțin o persoană din echipă cu background din industriile creative.

Concurenții CBC vor fi jurizați de un juriul de specialitate, din care fac parte: Veaceslav Cunev, fondator Deeplace, Carmina Vicol, director general al Companiei Financiare „Prime Capital”, Tucker Taylor, VicePreședinte Marketing Strategic „Mixbook” , Viorica Cerbusca, fondator „Responsible Business Generation”, Franco Polesello, „Camera Italiană de Comerț”.

GALA în sine reprezintă un eveniment complex, care aduce momente inspiraționale, oferite de Liliana Bolocan, director general al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, Tucker Taylor, VicePreședinte Marketing Strategic „Mixbook”, Veaceslav Cunev, fondator „Deeplace”, Maxim Galușco, arhitect inovativ.

Ca din orice show, nu vor lipsi momentele artistice, aduse „Free Balance Creative Studio”, în frunte cu Olga Talmazan, „TeoDance Studio”, tânăra și talentat interpretă Anna Ciobanu și Marian Ungur, compozitor, aranjor, orchestrator, lector la Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice și inginer de sunet în propriul său studio.

GALA va fi prezentată de Daniela Colesnic, fondatoare Madein.md și George Teodorescu, Director Regional pentru Republica Moldova, România și Ucraina a companiei Mixbook.

GALA va avea loc în limba română și engleză: Concursul și unele momente inspiraționale vor fi în limba lui Shakespeare, iar show-ul artistic și unii speakeri inspiraționali vor vorbi publicului în graiul eminescian.

Intrarea se face în baza biletelor, care pot fi achiziționate AICI.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente