Ronaldo a pus capăt suspiciunilor; Anunțul făcut de Cristiano despre viitorul său

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid a fost unul dintre subiectele principale ale fotbalului mondial, în această vară. Starul ajuns la 32 de ani a pus capăt zvonurilor și a făcut o declarație prin care i-a liniștit pe fanii „galacticilor”.

„Faptul că am câștigat trofee alături de echipa mea, în sezonul precedent, a fost un lucru incredibil. La fel pot spune și despre trofeele individuale. Să fac asta din nou și în stagiunea următoare ar fi extraordinar.

Trebuie să muncești mult, an după an. Voi continua să fac asta. Fotbalul este viața mea, este pasiunea mea”, a spus Cristiano, conform cotidianului Marca.

Totul a pornit de la problemele pe care Cristiano le-a avut cu Fiscul din Spania. El a fost acuzat că a folosit o rețea de companii offshore pentru a evita plata a cel puțin 14,7 milioane de euro din impozitul datorat privind drepturile de imagine.

Ronaldo nu a fost mulțumit de reacția clubului și presa a susținut la unison că acesta ar putea fi motivul pentru care a vrut să plece, fiind conștient de interesul enorm pe care îl aveau pentru el Manchester United sau PSG.

O altă variantă a fost cea care explica faptul că Ronaldo a pus presiune pe președintele Florentino Perez, pentru ca Real Madrid să plătească cele 14,7 milioane de euro.

Lusitanul a cucerit trei „Baloane de aur” de la venirea în capitala Spaniei şi are 11 trofee alături de Real, printre care trei Ligi ale Campionilor şi două titluri.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...