Un cetăţean rus s-a înecat în Nistru

Un bărbat de 37 de ani, cetăţean al Federaţiei Ruse, s-a înecat duminică în Nistru. Acesta a fost înghiţit de ape la 10 metri de mal, sub privirile rudelor.

Potrivit presei locale, bărbatul a încercat să treacă înot râul, în preajma localităţii Butor, ce se află în apropiere de oraşul Tiraspol. Acesta era în stare de ebrietate, întrucât în ajun a sărbătorit revenirea în regiunea transnistreană, la rudele sale.

Presa locală scrie că trupul neînsufleţit al acestuia a fost depistat ulterior pe malul drept al Nistrului.

Aceeaşi sursă mai scrie că sâmbătă, un accident tragic a avut loc în preajma localităţii Teiu. Mai multe persoane chefuiau pe malul Nistrului, consumând băuturi alcoolice.

Aproximativ la ora 17:30 unul din bărbaţi a intrat în apă şi nu s-a mai întors. Rudele i-au găsit hainele pe malul râului, dar trupul acestuia încă nu a fost depistat.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.