Vrei să înveți franceza în vacanță? Cele mai bune seriale franceze care pot fi ușor privite online

Visuel-AVS-Prime-23

Fiindcă mulți absolvenți ai liceelor și colegiilor din țară pleacă în Franța, Belgia sau Canada la studii și vor să își îmbunătățească vocabularul prin metode ușoare și eficiente, echipa #diez a creat topul celor mai bune seriale franceze.

#A votre service

Paul, un tânăr șofer de VTC (voiture de tourisme avec chauffeur) puțin inteligent, pretențios, leneș și pus pe băut, face cunoștință în fiecare episod nou cu diferiți oameni, cu personalități diverse. În jurul acestor cunoștințe se petrec acțiuni comice, care îi fac și pe cei mai serioși să râdă.

#Apocalypse – La 1ère Guerre Mondiale

Primul Război Mondial a întrerup nenumărate vieți și a dezorientat o întreagă generație. Serialul cu ajutorul filmelor documentare și informațiile din arhive reconstituie în cinci episoade bătăliile numeroase din cadrul primului Război Mondial pe cinci continente diferite.

#Le Bureau des Légendes

În cadrul DGSE (Direction Générale de la Sécurité Extérieure), în departamentul numit le Bureau des légendes (BDL) sunt dirijați cei mai importanți agenți secreți ai Franței: clandestinii. Aceștia sunt trimiși în misiuni pentru a găsi eventualii informatori.

#Un Village Français

În luna iunie a anului 40, Villeneuve, un orășel mic în centrul Franței este bulversat de atacul germanilor. Ocupația începe și va dura 5 ani. Hortense, Jean, Raymond, Marie erau doar niște oameni obișnuiți, soți, soții, oameni de înaltă societate sau doar țărani… însă totul se schimbă odată cu venirea germanilor, ei devin patrioți, trădători, colaboratori sau forțe care rezistă.

#Baron Noir

Philippe Rickwaert, viceprimar al Nordului este condus de o dorință nebună de a se revanșa în plan social. În pauzele dintre runde a alegerilor prezidențiale, el vede viitorul colaps politic atunci când mentorul său îl sacrifică pentru a salva Alegerile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente