Recomandări de evenimente pentru marți, 25 iulie

VI7EEK1XAH

A început o nouă săptămână, e timpul să-ți faci un program bun pentru ca aceasta să decurgă cât mai productiv. Noi am adunat cinci recomandări de evenimente pentru ziua de marți, 25 iulie, pe care nu trebuie să le ratezi.

#Psihologia Comunicării, ediția a II-a

facebook.com/nistorlazar.md

Proiectul Psihologia Comunicării, iți oferă, la pachet, soluții despre cum să mânuiești diverse tipuri de comunicare pentru a te face auzit și respectat. În cadrul proiectului, vei iteracționa cu experți în domeniul public speaking, dicție, comunicare prin intermediul rețelelor Facebook și Instagram, blogging etc.

Banii colectaţi din vânzarea biletelor vor fi utilizați pentru procurarea de rechizite şcolare pentru copii din familii social vulnerabile.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI!

#Wine Friendly: Degustare în casa mare

facebook.com/vatraneamului.md/

Cunoscătorii și admiratorii vinurilor de calitate vor avea parte de o degustare de vinuri, ghidată de somelierul Snejana Muntean. Sunteți așteptați la data de 25 iulie ora 19:00, în incinta localului Vatra Neamului.

Rezervare la nr: 22226839/079 414 341
Preț: 250 lei

Alte detalii suplimentare despre eveniment găsești AICI!

#STEAM Club: Makey Makey Battle

facebook.com/ARCChisinau/

Vino la ARC sa descoperi cum poți transforma obiectele uzuale în instrumente muzicale sau construi sisteme tehnologice complexe. Makey Makey este un proiect academic inițiat de doi studenți la MIT Media Lab. În scurt timp a devenit o afacere, care a cucerit mii de inventatori din toată lumea.

Mai multe detalii vezi AICI!

#Psihologia și Matematica Culorilor în Make-up

facebook.com/BeautyForLifeAcademy

Make-up-ul este și el o artă, dacă îți dorești să devii un specialist în acest domeniu sau pur și simplu să cunoști lucruri utile despre asta, atunci nu rata evenimentul „Psihologia și Matematica Culorilor în Make-up”.

Acesta se va desfășura pe Str. Ion Creangă, 21, Chișinău.

Mai multe detalii găsești pe următoarea pagină de FACEBOOK.

#Comemorarea vocalistului trupei ”Linkin Park” Chester Bennington

În memoria cântărețului Chester Bennington, fanii acestuia organizează o oră de comemorare, aceștia au venit cu următorul mesaj: „Dragi prieteni ! Cu toții deja știm despre decesul iubitului nostru cântăreț Chester Bennington. Noi am pierdut nu doar un cântăreț, ci și un prieten , care mereu ne era alături , chiar dacă nu ne cunoștea personal . Vocea lui ne-a încălzit sufletele când ne era bine și rău. Am decis să ne strângem toți cei ce au apreciat și vor aprecia impactul acestul cântăreț asupra vieții noastre. Sunt așteptați absolut toți care doresc să îl petreacă pe Chester pe ultimul drum.”

Evenimentul va avea loc pe Strada Alexei Mateevici 103, Chișinău Moldova, Chișinău, între orele 17:00 – 18:00.

Mai multe detalii găsești AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente