El a fost prezent în acest weekend la convenţia Comic Con din San Diego, unde a fost proiectat sâmbătă un nou extras din filmul cu supereroi "Justice League". Affleck şi ceilalţi actori de pe afiş au participat la o discuţie cu fanii, relatează ABC News.

"Statutul meu rămâne cel care a fost întotdeauna", a declarat el pentru EW.com după eveniment. "Am făcut două filme. Am vrut mereu să fac un al treilea film dacă Warners vrea să-l facă. Cu siguranţă, dacă Batphone-ul sună, voi răspunde", a adăugat actorul.

El a spus că zvonurile potrivit căruia ar urma să nu mai apară în noul film Batman au apărut în urma deciziei sale de a nu mai regiza producţia.

"Este un job atât de important, în termeni de cascadorii, costum, acţiune şi personaj. Să încerc să fac asta şi să regizez în acelaşi timp ar fi probabil prea mult. Ceva ar fi compromis. Cred că lucrul acesta a fost perceput, în lumea largă, ca o lipsă de interes sau de entuziasm. Când, de fapt, eu iubesc acest personaj", a declarat Ben Affleck.

El reia rolul lui Batman în "Justice League", după ce a mai jucat rolul în "Batman v. Superman: Dawn of Justice" şi un rol episodic în "Suicide Squad".

"Mi-ar plăcea să fac acest rol cât timp vor dori să lucreze cu mine. Până la urmă va fi altcineva şi sunt sigur că va fi cineva grozav. Dar atâta timp cât voi face eu rolul acesta, voi face o treabă cât de bună pot şi înţeleg cât de norocos sunt", a mai afirmat Affleck.