Vrei să înveți germana în vacanță? Cele mai bune seriale germane care pot fi ușor privite online

traumschiffaction17854479

Mulți elevi care învață limba germană au o dificultate enormă de a găsi niște seriale captivante, turnate original în limba germană pentru a-și dezvolta vocabularul și a-și îmbunătăți accentul. Aici avem o listă de seriale produse de un post de televiziune german care oferă posibilitatea de a le privi gratis la ei pe site.

#Das Traumschiff

Site-ul german care pune la dispoziție multe filme seriale și emisiuni în limba germană, oferă și subtitrări pentru a înțelege mai bine. Unul dintre cele mai populare seriale produse de ZDF este Das Traumschiff. Serialul implică în acțiune diferite personaje și diferite locații, numai personalul de pe corabia cu care aceștia călătoresc rămâne același.

https://www.youtube.com/watch?v=XopzW_lg6o4

#SOKO- Sonnbach

Serialul cu titlul sugestiv Sonnbach este o parte componentă a serialului criminal SOKO. Iubitorii de filme criminalistice își găsesc și ei un favorit în topul nostru. Benedikt Münzer este găsit mort. Toate motivele morții sale se îndreaptă spre satul său de origine-Sonnbach. În cadrul serialului SOKO sunt mai multe capitole care au mai multe bucăți a câte 90 min fiecare.

#Herzkino

O serie de filme răzlețe, însă care au în comun prezența unei istorii de dragoste este serialul Herzkino. Frumos filmate și locații exotice, filmele din seria Herzkino impresionează prin frumusețea imaginilor și prin simplitatea poveștilor, nu degeaba se numesc „filme de inimă”.

#Bettys Diagnose

Un serial care implică mai mult relațiile dintre oameni, decât terminologia clinică este Bettys Diagnose. Poate fi asociat cu Greys Anatomy, însă Betty este doar o soră medicală care îi ajută pe medici să rezolve cele mai complicate cazuri și trăiește în centrul acțiunii.

#Die Bergretter

Serialul Die Bergretter se produce în Alpii Austriei și este centrat în jurul unei echipe de salvare ficțională din Ramsau am Dachstein. Fiecare episod se focalizează pe o misiune de salvare, explorează poveștile personajelor implicate în accident și introduce noi detalii despre viețile salvatorilor.

Serialele le puteți găsi pe site-ul oficial al postului german sau pe YouTube. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente