Şi-a ucis cumnata cu un topor. Un bărbat din Hânceşti, condamnat la 30 ani de închisoare!

Treizeci de ani după gratii, atât va petrece un locuitor al raionului Hânceşti, după ce acum două luni, şi-a omorât cu o deosebită cruzime cumnata.

Procurorii au demonstrat că pe 1 mai 2017, inculpatul, care locuia cu cumnata sa într-o gospodărie din satul Mireşti, i-a aplicat femeii multiple lovituri cu un topor, în urma cărora, victima a decedat.

Potrivit probelor, inculpatul deseori îşi maltrata cumnata, în vârstă de 41 de ani, pe motiv că aceasta refuza sa-i cumpere ţigări şi alcool.

De notat că, acum patru ani, inculpatul, în vârstă de 62 de ani, a fost eliberat din închisoare după ce şi-a ispăşit pedeapsa de 11 ani pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale a unei persoane.

Respectiva cauză penală a fost expediată în judecată pe 19 iulie curent, iar peste 2 zile a fost emisă sentinţa de condamnare.

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.