Nu doar Messi; Jucătorii care l-au făcut pe Ronaldo să-şi dorească să devină cel mai bun

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai titraţi jucători din istoria fotbalului, iar rivalitatea cu Lionel Messi l-a ajutat să atingă nivelul la care este în prezent. Însă nu doar concurenţa cu starul Barcelonei l-a transformat pe portughez într-un sportiv extraordinar.

Într-un interviu acordat celor de la ESPN, deţinătorul Balonului de Aur a recunoscut că jucători ca Neymar, Robert Lewandowski sau Gonzalo Higuain l-au provocat să muncească mai mult şi să devină mai bun şi au contribuit la dezvoltarea sa.

„E greu să menţionez un singur jucător. La fel ca în Formula 1 sau NBA, cei mai buni îi urmează pe cei mai buni. Cu toţii vor să fie în vârf, pentru că ceilalţi sunt acolo. Nu te poţi odihni, pentru că alţii te vor întrece.

Bineînţeles că luptăm cu toţi, cu Neymar, cu Messi, cu Lewandowski, cu Higuain, cu cei mai buni jucători din lume. Este ceva sănătos. Luptăm pentru a fi cei mai buni. Este motivaţia mea: să fiu mai bun decât ei, an după an”, a declarat fotbalistul celor de la Real Madrid.

Cristiano a cucerit nu mai puţin de 21 de trofee la nivel de club, inclusiv patru Ligi ale Campionilor, şi a câştigat de patru ori Balonul de Aur, fiind favorit şi în acest an.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...