21:09:07 23.04.2024
Stiri

VIDEO // Putin face eforturi să intre în graţiile tinerilor din Rusia: Ce le-a spus despre KGB şi un nou mandat la Kremlin

Reportaj 23.07.2017 20:03 Vizualizări1918 Autor: Ziarul National


VIDEO // Putin face eforturi să intre în graţiile tinerilor din Rusia: Ce le-a spus despre KGB şi un nou mandat la Kremlin Sursa: ziare.com

Preşedintele rus, Vladimir Puţin, se gândeşte la un nou mandat.

În timpul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri, Putin a fost întrebat ce are de gând să facă atunci când va părăsi preşedinţia, iar el a răspuns zâmbind: „Dar nu m-am decis încă dacă voi părăsi preşedinţia”, relatează The Guardian.

Răspunsul lui Putin a fost întâmpinat de râsete şi aplauze din partea unei audienţe formate din tineri născuţi după 2000.

Sesiunea de întrebări şi răspunsuri a fost organizată la o lună după ce mii de tineri au protestat în stradă faţă de corupţia de la Kremlin, aceasta fiind o încercare a lui Putin de a părea un preşedinte prietenos cu această categorie de populaţie.

Alegerile prezidenţiale în Rusia vor avea loc în luna martie a anului viitor şi se pare că Putin se aşteaptă să câştige un nou mandat de şase ani.

Un politician din Opoziţie, Alexei Navalni, care a organizat recentele proteste, a spus că Putin ar vrea să rămână în continuare la preşedinţie, doar că e Putin probabil.

Putin şi-a petrecut trei ore vorbind cu copiii la întâlnirea transmisă în direct la televiziunea de stat. Discuţia a avut loc la Sirius, o şcoală din Soci pentru copii talentaţi deschisă de Putin acum câţiva ani.

Preşedintele rus a fost întrebat şi dacă foloseşte Internetul, acesta răspunzând că foarte puţin. El a precizat că modul în care oamenii folosesc porecle şi identităţi false pe Internet este similar cu modul în care se adoptau identităţile false în timpul activităţii sale pentru KGB.

Sursa: ziare.com


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md