Antrenorul român Mircea Lucescu, dorit din nou la Galatasaray

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Conducerea clubului Galatasaray va avea marţi o „şedinţă critică”, în care se va discuta situaţia tehnicianului Igor Tudor. Mai mulţi oficiali ai clubului îl vor pe Mircea Lucescu la conducerea echipei, astfel că l-au contactat pe tehnician, care s-ar fi declarat dispus să revină în Turcia, susţine cotidianul Takvim.

Potrivit cotidianului turc, majoritatea conducerii clubului vrea să se renunţe la Tudor şi să fie adus Lucescu. Unii oficiali chiar l-ar fi contactat pe Mircea Lucescu, iar acesta ar fi răspuns: „Aş veni cu drag”.

Preşedintele grupării, Dursun Ozbek, este şi el nemulţumit de Igor Tudor, însă ar vrea ca acestuia să i se mai acorde timp. „Să mai aşteptăm puţin. Dacă vor continua rezultatele proaste atunci vor face operaţiunea”, le-ar fi spus el celorlalţi oficiali de la Galatasaray.

Galatasaray a fost eliminată, joi, în turul doi preliminar al Ligii Europa, de formaţia suedeză Ostersunds FK, debutantă în cupele europene, după ce a remizat în meciul retur de pe teren propriu, scor 1-1. În tur, scorul a fost 2-0 pentru Ostersunds.

Igor Tudor se află la conducerea echipei Galatasaray din luna februarie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...