Recomandări #diez. Evenimentele de duminică pentru un sfârșit de weekend colorat

lights-of-festivals

Știi deja la ce evenimente vei merge duminica, 23 iulie? Dacă nu, noi te ajutăm… Iată lista celor mai interesante dintre ele!

# Tango Open Air

În parcul Valea Morilor, în fața bustului Doinei și al lui Ion Aldea Teodorovici, va avea loc un master class de tango. Vino să dansezi la sfârșit de weekend, începând cu ora 18:00, la Tango Open Air!

# Proiecțiile filmelor în cadrul TIFF Chișinău 2017

Ora 14:00 – Scurmetraje Românești din selecția TIFF
Ora 16:15 – Ultimul căldărar
Ora 17:30 – Fixeur
Ora 19:30 – (M)ucenicul

Toate filmele vor fi proiectate la cinematograful „Odeon”.

# Chișinău prin monoclu. Turul III: „Orașul din Oraș”

Centrul de Urbanism lansează seria de tururi ghidate „Chișinău prin monoclu”. Alatură-te plimbărilor noastre de duminică ca să descoperim, să ne uimim, să ne întristăm, să cunoaștem, să privim ca printr-un monoclu destine și istorii despre locurile și oamenii Chișinăului. Toate povestite cu pasiune de ghizi, istorici, arhitecți și iubitori ai orașului. Turul va începe la ora Duminică ora 17:00, la intrarea în Parcul Alunelul.

# Lecții de cinema cu actorul Andi Vasluianu

Andi Vasluianu este unul dintre cei mai vechi prieteni ai festivalului TIFF. Un obișnuit al publicului de la Cluj, și în general din România, e unul dintre cei mai prolifici actori români și vine la TIFF an de an cu noi proiecte. Discuțiile cu actorul vor avea loc începând cu ora 12:00, la Baker Street. Pentru mai multe detalii, accesează pagina evenimentului.

# Filmul „Dunkirk” la Partia Multiplex

Poți viziona pelicula atât în rusă, cât și în engleză, în mai multe sesiuni. Prima proiecție este la ora 14:00, iar ultima la 21:40.

Premiera la cinematografele din Moldova a avut loc joi, 20 iulie. Povestea filmului surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat. Mai multe detalii despre ecranizare le găsești aici.

La care evenimente vei ajunge tu?

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente