Vino la a doua ediție Social Media Bootcamp și află care sunt secretele din spatele celor mai mari campanii de comunicare din România și Moldova

15136022_913566795444997_2175454321146268305_n

Asociația Profesioniștilor în Comunicare și PR organizează pe 22-24 septembrie a doua ediție a primul Social Media Bootcamp din Republica Moldova, dedicat oamenilor de comunicare, PR și marketing, social media developerilor, copywriterilor, bloggerilor și jurnaliștilor. 

În cadrul taberei, vei avea ocazia să afli totul despre cele mai noi tendințe în România și Republica Moldova, studii de caz despre campaniile creative de social-media, strategii de social-media, rolul și potențialul rețelei Facebook în marketing și comunicare, performance marketing, real time marketing și News Jacking, creative events mixing online & offline și rolul bloggerilor în campanii.

Primul Social Media BootCamp a avut loc pe 18-19 noiembrie 2016 şi a reunit peste 12 speakeri, profesioniști şi specialişti din industria comunicării, social media marketing, PR, blogging. Şase profesioniști renumiţi din România – Cristian Manafu, Ionuţ R. Munteanu, Monica Jitariuc, Raluca Duţă, Cristian China-Birta şi Alexandru Negrea – alături de alți 8 profesioniști autohtoni au împărtăşit celor peste 50 de participanţi cele mai potrivite strategii şi campanii de social media. În cadrul grupurilor de lucru şi activităţilor de brainstorming s-au născut idei de campanii, care ulterior au fost implemetate cu succes de unele companii.

Vino în luna septembrie la Eco Vila să descoperi alături de cei mai buni profesionişti, de la noi şi din România, cum se construiesc cele mai tari campanii de comunicare și promovare. Toate detaliile despre eveniment le poți găsi pe pagina de facebook sau pe siteul taberei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente