Creangă şi-a mărit averea de şapte ori în şase ani şi nu se opreşte aici. Cum a reuşit alesul poporului această performanţă, aflaţi astăzi, la ora 19:00, în cadrul emisiunii „Jurnalul Săptămânii”. 

Iar mai jos de mediu, după cum spune deputatul Ştefan Creangă, trăiesc şi mulţi băştinaşi de-ai legislatorului.

Un material amplu despre averea deputatului Ştefan Creangă urmăriţi mâine, la „Jurnalul Săptămânii”, în cadrul campaniei „Cine mai poate ca Nae?”. Emisiunea va fi difuzată începând cu ora 19:00, şi în reluare duminică, de la ora 18:00. 

Campania „Cine mai poate ca Nae?” nu este despre deputatul Nae Simion Pleşca, ci despre două lumi paralele în care îşi duc viaţa cetăţenii Republicii Moldova - luxul, opulenţa şi ostentaţia unora şi sărăcia, lipsurile şi deznădejdea altora. 

Denumirea campaniei a fost inspirată de la o declaraţie cel puţin ciudată a deputatului Nae Simion Pleşca, cel care, solicitat de Jurnal TV să comenteze nişte tranzacţii imobiliare de peste 100 de milioane de lei cu implicarea unor persoane din anturajul şefului său de partid, Vladimir Plahotniuc, i-a luat apărarea acestuia, spunând că „toţi trebuie să avem ca obiectiv să trăim bine şi în condiţii de confort”.

Declaraţia deputatului Pleşca este deplasată şi impertinentă, în condiţiile în care oamenii din Republica Moldova se confruntă cu sărăcie, migraţie, tarife majorate, salarii şi pensii mici, servicii medicale de proastă calitate, corupţie la nivel înalt şi preţuri majorate.