Cât trebuie să plătească Barcelona pentru Dybala, înlocuitorul lui Neymar

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În condițiile în care Neymar este ca și transferat de PSG, Barcelona a început deja să-i caute înlocuitor brazilianului și s-a orientat asupra lui Paulo Dybala, de la Juventus, jucător aflat de mai mult timp în atenția catalanilor.

După ce, zilele trecute, Don Balon a scris că torinezii au refuzat o ofertă de 95 de milioane de euro făcută de clubul de pe Camp Nou pentru argentinianul de 23 de ani, El Mundo Deportivo notează acum că bianconerii așteaptă o sumă cuprinsă între 110 și 120 de milioane de euro pentru a-l ceda pe jucătorul adus de la Palermo, în urmă cu doi ani.

Cotidianul catalan precizează însă că Dybala nu are nicio clauză de reziliere prevăzută în noul contract semnat cu Juventus și care va expira în 2022.

Transferul sud-americanului la Barcelona ar putea deveni realitate și datorită relației foarte bune dintre el și Lionel Messi, dar și a celei dintre Ariedo Braida, consultantul internațional al Barcelonei, și Beppe Marota, directorul sportiv al piemontezilor.

Mundo Deportivo mai scris că Dybala este nemulțumit și de faptul că Juventus i-a cedat în această vară pe Dani Alves la PSG și pe Leonardo Bonucci la AC Milan.

11 goluri în 31 de meciuri de Serie A TIM a marcat Dybala în ultimul sezon.

40 de milioane de euro a plătit Juventus pentru a-l aduce pe argentinian, de la Palermo, în 2015. În Sicilia, acesta a ajuns în 2012, de la Instituto de Cordoba.

65 de milioane de euro este cota jucătorului, în acest moment, conform site-ului transfermarkt.de.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...