10 motive de ce trebuie să ajungi la Cucuteni Festival 2017: expoziție unică, maeștri din 16 țări, ritmuri antice și nu doar

DSC_8294_Easy-Resize.com

Festivalul Cucuteni 2017 te invită mâine, 22 iulie, începând cu ora 16:00, în satul Iivancea (raionul Orhei) să vezi cum renaște vechea civilizație la șapte mii ani după misterioasa dispariție a acesteia. Pentru a te motiva să vii împreună cu familia și prietenii, îți prezentăm 10 motive de ce Festivalul Cucuteni 2017 va fi cel mai fierbinte eveniment al verii.

# Vei admira o expoziție de peste 50 de lucrări unice, create timp de trei săptămâni de 23 de pictori de excepție și maeștri ai ceramicii din 16 țări.

# Toți cei pasionați de arta ceramicii și pictură vor participa la o serie de master-class-uri unice sub cerul liber, oferite de maeștrii de la Art Studio „Picasso”.

# Te așteaptă dansuri și un spectacol al focului sub ritmurile instrumentelor antice, lecții de mânuire a tobelor, un master-class unic de percuție și improvizație!

# Multă înghețată, sucuri naturale și limonadă, dar și o zonă cu stropitoare pentru lupta cu soarele fierbinte!

# Meniu autentic cu multe gustoșenii de la cei mai buni bucătari ai Chișinăului: frigărui, berbecuț la proțap, uzvar rece, cartofi copți pe jăratic, porumb fiert, cârnăciori vânătorești și bavarezi, plăcinte și altele.

# Șezătoare, unde vei învăța câteva meșteșuguri noi, vei învăța să prelucrezi motive vechi basarabene și să confecționezi covorașe mici.

# La Cucuteni Festival 2017 copiii vor participa la săpături arheologice adevărate, și vor putea lua acasă toate comorile găsite!

# Grădiniță pentru copii, unde cei mai mici vizitatori ai festivalului vor învăța să încleie și să deseneze, să coloreze și să asambleze.

# Un concert susținut de inegalabilii Alex Calancea Band & Guz & RUPT!

# Un fire show spectaculos și arderea sculpturii imense de ceramică!

Toți doritorii de a ajunge la Cucuteni Festival 2017 o pot face luând transportul public de la Gara Auto Centrală.

Orar

# Chișinau – Trebujeni: 17:15, 20:10

# Chișinau – Butuceni: 14:50, 18:30

# Chișinau – Furceni: 16:40

# Chişinău – Ivancea: 15:30, 19:00

Ultima rută înspre Chișinau pleacă la ora 18.00, iar prețul unei călătorii într-o direcție este de 20 de lei. Transportul retur pentru cei ce decid să rămână până mai târziu va fi organizat începând cu ora 20:00 și până la 22:30 și va circula la fiecare 30 minute. Prețul călătoriei este de 40 lei.

Grăbiți-vă să cumpărați un bilet online sau în magazinul Art Atribut, str. Columna 104 (lângă strada Pietonală).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente