Faci studiile de licență, masterat sau doctorat în domeniul artelor? Participă la cea de-a 10-a ediție a concursului de postere cu tema „Realitatea Artificială”

BFA-art-show_Marina-Eglis1

Asociația de designeri grafici PLAKART, în parteneriat cu Muzeul orașului Skopje, anunță cel de-al 10-lea Concurs Internațional de Poster din Skopje, Macedoia. În acest an, tema concursului este „Realitatea artificială”.

La concurs pot participa toți studenții cu licență, masterat sau doctorat în arte plastice, design, arte vizuale, din orice parte a lumii.

Câștigătorii selectați în acest an vor face parte din juriul Festivalului de postere din Skopje din 2018 și vor fi invitați în Republica Macedonia, călătoria fiind achitată de organizatori. În plus, lucrările lor vor fi expuse la Muzeul orașului Skopje, în timpul festivalului din 2018.

Premiile oferite câștigătorilor vor un Premiu Special și șapte Mențiuni de Onoare. Toți participanții la concurs vor primi certificate și, împreună cu învingătorii, vor avea lucrările expuse în timpul festivalului.

Privind tema concursului, de această dată organizatorii caută răspunsuri la următoarele întrebări:

# Sunt roboți super-inteligenți care prezintă  o amenințare pentru noi?

# În această fază de creștere a puterii tehnologiei, putem, ca ființe mai inteligente, să controlam roboții automați?

# Care sunt ideile tale despre viitorul inteligenței artificiale și ce ar trebui să însemne aceasta pentru omenire?

# Există neînțelegeri sau provocări pe care trebuie să le confruntăm?

Fiecare participant poate trimite maxim trei postere. Intrările de echipă sunt permise, iar echipele pot fi alcătuite din maxim 3 studenți.

Cum aplici?

Pentru a intra în concurs, completează acest formular de inregistrare. Iar pentru mai multe detalii despre proiect și concurs, accesează site-ul oficial.

Autor: Liuba Țobenco

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente