"E de necrezut. Houdini a murit în 1926 şi această stea va rămâne aici atât timp cât această planetă va exista", a declarat Criss Angel în timpul ceremoniei organizate în onoarea lui în centrul oraşului Los Angeles."Îţi dai seama că toţi aceşti oameni care se află pe această stradă sunt ca tine şi ca mine, cu excepţia faptului că ei au muncit din greu", a adăugat, în glumă, Criss Angel, pe celebrul bulevard american din Hollywood, acoperite cu stele dedicate unor personalităţi din industria de divertisment.

Magicianul american, al cărui nume real este Christopher Sarantakos, a devenit cunoscut în 2005 graţie emisiunii "Mindfreak", difuzată de A&E Network, cu un show ce a inclus numere de mers pe apă, levitaţie şi autoincendiere.

În timpul unei cascadorii memorabile, Criss Angel a plutit la o distanţă de peste 150 de metri deasupra piramidei din cazinoul Luxury din Las Vegas. A fost desemnat "Magicianul Secolului" de International Magicians Society în 2010.Purtând la începutul carierei ţinute vestimentare goth, părul lung, machiaj facial şi unghiile vopsite în negru, Criss Angel a început să îşi "tempereze" în ultimii ani imaginea afişată în timpul show-urilor sale.

"Omul pe care am ajuns să îl cunosc este un suflet blând şi bun, deosebit de generos cu timpul lui şi care se află într-o veritabilă misiune, fără sfârşit, de a înapoia lumii ceea ce el a primit de la lume", a declarat actorul britanic Gary Oldman, vorbind despre magicianul american.

Magicianul Lance Burton şi luptătorul Randy Couture din Ultimate Fighting Championship (CFC) au fost prezenţi la ceremonia de joi.