În pofida recomandărilor Comisiei de la Veneţia, Plahotniuc insistă să schimbe sistemul electoral şi a dat ordin tîrfelor sale politice din Parlament să voteze repejor votul mixt. Insistenţa maniacală cu care Plahotniuc ne bagă pe gît votul mixt demonstrează că oligarhul a devenit dezorientat şi paranoic – de urmări nu-i mai pasă.

Oamenii care au ieşit la proteste sunt intimidaţi – în preajma clădirii Legislativului se află sute de poliţişti îmbrăcaţi în civil şi sute de sportivi din cluburile de luptă pe care le controlează Plahotniuc.

Mafia de la guvernare acţionează banditeşte, ne sfidează şi ne umileşte.

Concomitent sutele de profiluri fake comentează pe net că votul mixt este dorit de cetăţeni. De asemenea PDM a adus cu forţa în faţa Parlamentului bugetarii din raioane şi i-a impus să facă un fake-miting de imitare a susţinerii votului mixt.

Aşa manipulare grozavă şi tîmpită nici pe timpul lui Voronin n-a fost. Plahotniuc este dus cu pluta dacă crede că cu ajutorul sportivilor şi securiştilor el poate instaura o dictatură în Europa Centrală, în imediata vecinătate cu UE.

Plahotniuc e un tîmpit dacă crede că nişte bandiţi umflaţi cu steroizi şi proteine îi vor salva curul. Pe Ceauşescu în momentul decisiv nu l-au ajutat nici tancurile şi nici armata.

BLOGUL lui Radu Frunzari