Un nou transfer surprinzător în Italia; Juventus a adus un fundaș de la Milan

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Juventus a confirmat oficial transferul lui Mattia De Sciglio pentru 12 milioane de euro, sumă care poate crește cu 500.000 de euro în funcție de performanțele pe care jucătorul de 24 de ani le va realiza la piemontezi.

După ce Leonardo Bonucci a ajuns de la Juventus la Milan, bianconerii au reușit, la rândul lor, să transfere un fundaș de la rivala din Lombardia. De Sciglio, jucător care a crescut la juniorii ”rossonerilor”, poate evolua atât ca fundaș dreapta, cât și ca fundaș stânga iar în cursul zilei de miercuri a efectuat vizita medicală, pentru ca astăzi să fie prezentat oficial în cadrul turneului de pregătire din Statele Unite ale Americii.

”Juventus Torino anunță că acordul cu AC Milan pentru achiziționarea definitivă a jucătorului Mattia De Sciglio a fost finalizat pentru suma de 12 milioane de euro. Suma va fi achitată conform contractului în următoarele trei sezoane“, a confirmat conducerea ”zebrelor”. ”Valoarea de achiziție poate crește cu maximum 500.000 de euro la atingerea performanțelor stipulate în contract. Juventus și jucătorul au semnat un contract care este valabil cinci ani, până la 30 iunie 2022“, au mai adăugat aceștia.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...